Cestovatelský minikurz, kterým zabodujete na dovolené

Chystáte výlet, na který jste čekali po celou dobu covidové krize? Těšíte se, ale máte strach z toho, že si neobjednáte pití či jídlo v restauraci cizí země? Léto začíná být v plném proudu a Vy máte stále šanci se zúčastnit cestovatelského minikurzu, který Vás provede základy angličtiny důležité pro cestování. Pojďte do toho se mnou!  

 

Všichni jsme se konečně dočkali. Volnost pomalu, ale jistě, přichází a my se nemůžeme dočkat výletů a poznávání světa nejen na obrázcích, ale i v reálném čase. Proto je na čase oprášit své dovednosti a vědomosti v anglickém jazyce a přihlásit se do cestovatelského minikurzu! 

Rádi byste konečně vyrazili, ale bojíte se, že jste všechno zapomněli nebo nedávali při zásobě slovíček v oblasti cestování ve škole pozor? Nevadí, společně Vás připravíme na základní cestu za vašimi sny nejen v cestování, ale i v Anglickém jazyce.  

Cestovatelský minikurz má několik výhod, ovšem jedna z nich je naprosto jasná. Online výuku můžete zapnout doslova kdekoliv. Doma, v hotelovém pokoji nebo i na cestě, stačí jen mít kuráž, motivaci a chuť získat jazykové dovednost z oblasti cestování.  

 

Co budete k cestovatelskému minikurzu potřebovat? 
Nic. Zapomeňte na tahání tlustých slovníků, učebnic a předražených cvičebnic. Se mnou Vám bude stačit papír, tužka, a hlavně radostné nasazení pro výuku! Víc potřebovat nebudeme.  

Anglický jazyk má výhodu v tom, že stačí porozumět jeho stavbě, naučit se slovíčka, mluvit v praxi a máte vyhráno. Nepotřebujete sedět hodiny nad učebnicemi, kdy si ve finále nic neodnesete. Naopak stačí intenzivní chvíle a výsledky se Vám dostaví. Stačí jen začít!  

 

Svou službou Vám pomohu v uvědomění si, že učený z nebe nespadl a všechno jde, jen se musí chtít. Věční začátečníci jsou na správné cestě, jak tento věčný začátek konečně překonat a ukázat světu, že pokojovou službu dokážete přivolat bez zbytečného hledání ve slovníku. 😊  

Cestování je krásná věc, proto nevidím důvod, proč se zbytečně obávat jazyků. Pomocí Anglického jazyka se domluvíte většinou všude, proto je dobré zapracovat, a následné cesty Vás nebudou děsit, naopak si dodáte sebedůvěru, že jazyk není překážkou.  

Co vás v cestovatelském minikurzu čeká?  

– Přátelský, přívětivý a motivující přístup 

– Žádné učebnice, sešity a další zbytečnosti, které budou ubírat místo v kufru  

– Základní osvojení si frází na letišti, v letadle, dopravních prostředcích, na recepci, v restauraci, obchodě a dalších! 

– Ukázat Vám, že jedině mluvením se naučíte mluvit. A já tu jsem od toho, abych Vám naslouchala a naučila Vás, jak odhodit ostych  

– Osvojení si Anglického jazyka odlišnou formou, která Vás bude bavit 

 

Jsem tu pro Vás a těším se, až mi zašlete pozdrav z dovolené!  

Více příspěvků