Jak smysluplně trávit prázdniny? S angličtinou!

Potřebujete si zlepšit jazyk? V září vás čekají opravné zkoušky z maturity, nebo přijímačky na vysoké školy? Chcete cestovat nebo studovat v zahraničí, ale bojíte se mluvit?

Pak jste u mě správně.

Skočili jsme úspěšně další školní rok, který byl netradiční dlouhým pobytem doma. Máte před sebou prázdniny a nejste si jistí, jak je využít? Určitě se těšíte na výlety, nebo na dovolenou k moři. Co ale se zbytkem času, kdy budete doma? Mám pro vás chytré řešení – kurz angličtiny.

Pokud se chystáte cestovat a neumíte se domluvit, nebo patříte mezi ty, kteří nezvládli maturitu a mají termín v září, pomohu vám vylepšit si angličtinu.

Nabízím online kurzy angličtiny. Zábavné, bez učebnic a nudného biflování. Procvičím s vámi gramatiku i konverzaci. Nebudu vás trápit nekonstruktivní kritikou. Ve svých hodinách se snažím studenty a studentky motivovat.

Výhodou online lekcí je, že se můžete učit odkudkoliv, z domova, na prázdninách u babičky, nebo kdekoliv jinde, kde je připojení k internetu. Nebude vás to stát moc času, lekce trvá hodinu a je na vás, jak často se budete chtít angličtině věnovat, ale za 2 měsíce se můžete hodně zlepšit a doma i ve škole překvapit!

Zdokonalení angličtiny se vám bude hodit do života. Je to nadčasová a trvalá investice. Pomůže vám na cestách po světě, kdekoliv v práci a také k lepšímu uplatnění v životě.

Věnuji se doučování pro studenty a mám hodně zkušeností s angličtinou ze svých pobytů, zaměstnání i cestování po anglicky mluvících zemích. Vím, jak se učí v jiných zemích. Klasický vzdělávací přístup českého školství u mě nehledejte. Moje metodika výuky angličtiny a přístup jsou mnohem příjemnější a efektivnější.

Kurz online doučování angličtiny je vhodný pro všechny studenty středních i vysokých škol, nebo mladé pracující. Můžete se učit sami, nebo ve skupině. Přihlásit se můžete i s partnerem a nebo kamarády. Spolu můžete dohnat a procvičit všechno, co jste při distanční výuce nezvládli. Zábavné doučování angličtiny online vás zbaví strachu a naučí komunikaci v cizím jazyce.

Naučíte se lépe mluvit, číst i psát anglicky z pohodlí domova, nebo odkudkoliv, kde na prázdninách právě budete. Díky on-line kurzu angličtiny si studium naplánujete, jak vám bude časově vyhovovat. Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Objednete si lekci a společně se do toho pustíme. Budete překvapeni, jak se dokážete i v krátkém čase posunout. Investujte do své budoucnosti, zlepšení kvalifikace, a zvyšte šanci na úspěch u maturity nebo v práci. Jsem tu pro vás!

Více příspěvků